3.6GW! Vaega 2 o fa'ato'aga matagi aupito tele i fafo o le lalolagi ua toe amata galuega faufale i fafo.

O va'a fa'apipi'i eletise mai le sami Saipem 7000 ma Seaway Strashnov o le a toe amataina le galuega fa'apipi'i a le Dogger.

Faletupe B nofoaga fa'aola i fafo ma fa'avae monopile.O le fa'ato'aga matagi i fafo o le Dogger Bank B o le lona lua lea o le tolu 1.2 GW

vaega o le 3.6 GW Dogger Bank Wind Farm i Peretania, o le faatoaga matagi aupito tele i fafo i le lalolagi.

 

O va'a tetele fa'apipi'i i fafo Saipem 7000 ma Seaway Strashnov e fa'amoemoe e taunu'u i le nofoaga o le poloketi i le ogatotonu o Aperila.

ma amata galuega faufale.O le a latou nafa ma le faʻapipiʻiina o le faʻavae ma le faʻavae monopile o le poloketi

nofoaga fa'amalosi i fafo (OSS).E le gata i lea, o le HEA Leviathan jack-up ship ma le Edda Boreas operation ma

O le a tu'uina atu fo'i le va'a fa'aleleia i le nofoaga o lo'o fau ai le galuega e fa'ata'ita'i ai le nofoaga fa'aola i fafo o le poloketi ma mata'ituina

pisa i lalo o le vai i le taimi o le fa'apipi'iina o le monopile.

 

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga AIS a le vaʻa, o le vaʻa faʻapipiʻi Saipem 7000 sa alu atu mai Nouei i le Dogger Bank B site.

ia Aperila 9. O le faavae peleue o le nofoaga faʻaleleia o lenei poloketi na faʻapipiʻiina i le tausaga talu ai, ma naʻo le faʻavae o le booster.

o le a fa'apipi'i le nofoaga i lenei galuega.O lo'o la'u atu nei le fausaga o le nofoaga fa'aola i luga ole laiga e ala ile uta

vaa Castoro XI.O le toso taula (AHT) sa fa'aaoga e tosoina ai le uta uta o le Pacific Discovery.

 

O le faʻapipiʻiina o le faʻaleleia o le nofoaga maualuga e faʻamoemoe e tumau seia oʻo ia Aperila 18, a maeʻa ona faʻatonuina e le jack-up.

vaa HEA Leviathan (muamua Seajacks Leviathan).O le a faʻaauau pea galuega faʻatonu seia oʻo i le ogatotonu o Aukuso, ma o le a nofoia

tu'uina atu mo le fa'atonuina o tagata faigaluega i le taimi o le galuega.

 

O le va'a fa'apipi'i a le Seaway o le Seaway Strashnov o lo'o fuafua e taunu'u i le nofoaga e fa'apipi'i ai le fa'avae monopile pe a uma le sami.

fa'apipi'i le nofoaga fa'aola o le poloketi.I le taimi nei, o le a faʻaaogaina e le Subacoustech Environmental le vaʻa faʻaogaina ma le tausiga (SOV)

Edda Boreas e fa'atautaia le leo i lalo o le sami (UWN) i le taimi o le fa'apipi'iina o monopile muamua e lima i Seaway.


Taimi meli: Apr-13-2024