Ua fa'aleaogaina e Carnival ia Mati mai Port Canaveral, isi US ports

Na taʻua e le Carnival Cruise Line i le Aso Lulu, o le a taofia ai gaioiga folau mai Port Canaveral ma isi uafu i le Iunaite Setete seʻia oʻo ia Mati ona o lona faʻamoemoe o le faʻamalieina o manaʻoga a le Centers for Disease Control and Prevention e toe amata folauga.
Talu mai Mati 2020, ua tele aso e leʻi folau le Port Canaveral ona o le faʻamaʻi o le coronavirus na mafua ai le leai o se faʻatonuga a le CDC.O faʻaleaogaina faʻaopoopo na faia e le laina vaʻavaʻa e tusa ai ma le toe amata fuafuaga, lea o le a fetaui ma le "Conditional Navigation Framework" na fofogaina e le CDC ia Oketopa e sui ai le Sailing Order.
I se faʻamatalaga na tuʻuina atu i le Aso Lulu, na taʻua ai e Christine Duffy, le Peresetene o le Carnival Cruise Line: “Matou te faʻanoanoa e faʻanoanoa a matou malo aua o loʻo manino mai i le faʻasalalau gaioiga ua taofia le manaʻoga mo Carnival Cruise Lines.Matou te Faafetai atu ia i latou mo lo latou onosai ma le onosai.Lagolago, aua o le a faʻaauau pea ona matou galulue malosi i se laʻasaga i lea laʻasaga, i lea laasaga ma lea laasaga e toe amata ai galuega i le 2021.
Fai mai Carnival, o tagata faʻatau ua faʻaleaogaina a latou tusi o le a maua saʻo le faʻaaliga faʻaleaogaina, faʻapea foʻi ma a latou tupe faʻaalu i le lumanaʻi ma pusa aitalafu i luga o le laupapa poʻo le toe totogiina atoa.
Na faalauiloa foi e Carnival se faasologa o isi fuafuaga faaleaogaina, lea o le a faaleaogaina ai le lima o ana vaa mulimuli ane i le 2021. O nei faalēaogāina e aofia ai le folauga a le Carnival Liberty mai Port Canaveral mai ia Setema 17 e oʻo ia Oketopa 18, lea o le a faʻatulagaina mo le toe faʻatulagaina o faʻagaioiga mago mo le vaʻa.
O le Carnival Mardi Gras o le va'a aupito lata mai ma le tele o lenei va'a folau.Ua fuafua e folau mai Port Canaveral i le aso 24 o Aperila e saunia ai se folauga e fitu po i le atu Karipiane.Aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, o le taʻaloga na muaʻi faʻatulaga e folau mai Port Canaveral ia Oketopa.
O le Carnival o le a avea ma vaa folau muamua e faʻamalosia e le LNG i Amerika i Matu ma o le a faʻapipiʻiina i le muamua roller coaster BOLT i le sami.
O le a taula le vaʻa i le US$155 miliona fou o le folauga terminal 3 i Port Canaveral.E 188,000 futu faatafafa lea ua mae’a ona fa’agaioi uma ia Iuni ae le’i maua mai ai le pasese.
E le gata i lea, o le Princess Cruises, e leʻi folau mai Port Canaveral, na faʻailoa mai o le a faʻaleaogaina uma malaga folau mai US ports seia oʻo ia Me 14.
Na vave ona aafia le purinisese i le mala.Ona o le faʻamaʻi o le coronavirus, o ana vaʻa e lua-Diamond Princess ma Grand Princess-na muamua faʻaesea pasese.
O faʻamaumauga mai Johns Hopkins o loʻo faʻaalia ai o le mafuaʻaga o le faaleaogaina o le lesitala ona o le numera o COVID-19 mataupu ua oʻo i le 21 miliona i le po o le Aso Lua, ma talu mai le lipoti Naʻo le fa aso ua mavae talu mai le 20 miliona mataupu.Georgia na avea ma setete lona lima na lipotia lenei faʻamaʻi pipisi.O le galu na maua muamua i Peretania ma faʻaalia i tafatafa o Kalefonia, Colorado, Florida ma Niu Ioka.


Taimi meli: Ian-07-2021