Fa'ata'atia auala ma fau mea fa'apitoa mana'oga o laina uaea

E masani ona vaevaeina uaea i ituaiga e lua: uaea eletise ma uaea pulea.O vaega autu e: masani ona tanumia i le eleele, e le faigofie ona afaina i fafo ma le siosiomaga, faʻatuatuaina faʻagaioiga, ma e leai se lamatiaga maualuga i luga o nofoaga e nonofo ai.O le laina uaea e faʻasaoina ai fanua, faʻamatagofieina foliga o le taulaga, e faigofie ona faʻatautaia, ma e iai sina vaega itiiti o le tausiga i aso uma.Ae ui i lea, o loʻo i ai foʻi aʻafiaga leaga o le faufale lavelave, tau maualuga, umi o le fausiaina, faigata ona sui pe a uma ona faʻapipiʻi, faigata ona faʻaopoopo laina lala, faigata ona maua faʻaletonu, ma faʻalavelave faʻaleleia tekinolosi.

电缆隧道

Laina uaea tu'uina mana'oga fa'apitoa

1. Faʻamanino le itu o le laina ma fuafua lona itu e tusa ai ma manaʻoga o le tufatufaina atu o le mana ma ata mamanu;

2. O le loloto o le tanu e masani lava ona i ai i le loloto o le 0.7m i lalo o le eleele, ma e tatau ona tanumia i le loloto o le 1m i lalo o le eleele pe a latalata i isi uaea po o isi paipa;

3. E tatau ona mafolafola le pito i lalo ole alavai ua tanumia sa'o, po o se vaega o le eleele lelei ma le mafiafia o le 100mm e tatau ona faataatia i le pito i lalo ole alavai, ma e tatau ona faapipii i luga o le eleele;

4. Pe a sopoia e le uaea le auala, e tatau ona puipuia i se pusa;5 O pito uma e lua o le faamoega uʻamea o uaea faʻapipiʻi ma faʻaofuina e tatau ona faʻavaeina.

E tele auala o le faʻapipiʻiina o laina uaea, o le masani ona faʻaogaina o le tuʻuina saʻo o le tanumia, faʻapipiʻi o le uaea, faʻapipiʻi alavai, faʻapipiʻi paipa ma faʻapipiʻi totonu ma fafo.O lo'o i lalo se fa'amatalaga puupuu o le auala fau o le uaea tu'u sa'o tanumia.

1-2001141356452J

Fausia auala o le tanumia tuusao laina laina

O le mea muamua o le eliina o le lua uaea: o le tanu o le uaea o le eliina lea o se lua e tusa ma le 0.8m le loloto i luga o le eleele ma le lautele o le 0.6m.A mae'a ona fa'ata'atia le pito i lalo o le alavai, ona fa'ata'atia lea o le oneone mama 100mm mafiafia e fai ma aluga mo le uaea.

O le faʻapipiʻiina o uaea e masani ona vaevaeina i le faʻapipiʻiina o tusi lesona ma le faʻaogaina o masini.O lo'o fa'aoga tusilima mo uaea ma fa'amatalaga laiti.E lua vaega o tagata faigaluega e tutu i itu uma e lua o le uaea uaea, ave le faavaa o le uaea ma agai lemu i luma i le itu e taoto ai, ma faasolosolo malie ona tatala le uaea mai le uaea ma pa'u i totonu o le ala.E fa'aogaina le malosi fa'ainisinia mo fa'amatalaga eseese.Mo uaea, i le pito i lalo o le uaea uaea, tuu se pea rollers taʻi lua mita;fa'atulaga se fa'avaa totogi-off i le tasi pito o le uaea, ma tu'u se si'i po'o se winch i le isi pito, ma toso le uaea i le saoasaoa o le 8 ~ 10 mita i le minute ma pa'u i luga o le uaea.I luga o taʻavale, ona aveese lea o taʻavale, ma tuʻu le uaea i le pito i lalo o le tootoo mo le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia.Ona taatia lea o le 100mm mafiafia eleele vaivai po o le oneone oneone lelei i luga o le uaea, ufiufi i le ipu sima ufiufi po o piliki omea, o le lautele ufiufi e tatau ona sili atu i le 50mm i itu uma e lua o le lautele o le uaea, ma mulimuli ane faatumu le lua uaea i le palapala, ma le ufiufi. palapala e tatau ona 150~ 200mm, ma fa'atūina fa'ailoga fa'ailoga i pito uma e lua, liliu ma so'oga vaeluaga o le laina uaea.

Ma, a maeʻa ona maeʻa soʻoga vavalalata ma ulu faʻamau, ua maeʻa le fausiaina o uaea, ma e tatau ona faia suʻega talafeagai aʻo leʻi tuʻuina atu.


Taimi meli: Me-31-2022